Ala Home

Ala Royal Weddings

Al meer dan 3 jaar lang spant ons team zich in om verwachtingen en wensen te vertalen in tot in de puntjes verzorgde trouwfeesten, verlovingen en andere evenementen. Wij luisteren, denken mee, plannen en organiseren uw speciale dag zodat u met volle teugen in het moment kunt leven.

Uw gasten zijn onze gasten

Bij Ala Royal Wedding staat gastvriendelijkheid en persoonlijke betrokkenheid centraal.

U kunt bij ons terecht met kleine groepen, grote groepen en zelfs gescheiden groepen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om af te wijken van de door ons samengestelde menu’s en heeft u de keuze tussen diverse soorten (tafel)decoratie. Zodoende bieden wij u de mogelijkheid om daadwerkelijk uw gasten te ontvangen in een uiterst luxueuze ambiance.

Play Video

Bruiloften

Wij zijn als geen ander in staat om met unieke ideeën uw bruiloft zo te organiseren dat uw dromen en wensen werkelijkheid worden. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor u en uw gasten centraal. Alles tot in de puntjes verzorgd is dan ook de motto die wij vol trots hanteren.

Creatieve oplossingen

DJ, diverse versnaperingen, live coocking van diverse gerechten, frisdranken, personeel en eindschoonmaak. Verder kan als meerprijs in het pakket alcoholische versnaperingen en een menu op maat opgenomen worden.